Menu Close

Garageporte

Garageport » Øg værdien på dit hjem. vi tilbyder:

  Porte af høj kvalitet. optil 10 års produktgaranti, med vores rustfrie beslag , samt Europas stærkeste leverandør i ryggen, kan vi tilbyde løsninger med paneler fra 40 mm – 60 mm alt efter behov. Mere end 52 standard overflader, vores unikke giver os mulighed for at lukke fra vejen til ejendommen. VI levere også komplette løsninger til boligselskaber og ejendomme. Vi har et bredt udvalg af sikringsløsninger, der giver massere af muligheder for en brugelig løsning. kontakt os idag, så finder vi en løsning sammen. email:mail@multiporte.dk

  Alt blev udført efter aftalen – tak for god service.

  Kom til tiden – hurtig service. Fair pris

  God forståelse af opgaven, fleksibel på planlægning.

  Arkitekten
  P. Madsen, Lyngby
  De glade kunder fra Charlottenlund.
  • Garageport inklusiv Montering
  • Garageporte til private
  • Garageporte til private

  Hvorfor vælge en garageport fra os?

  Mangler du en garageport til indkørslen, og skal den være af høj kvalitet, så er du i gode hænder her.
  Multiporte har specialiseret sig inden for garageporte de seneste 10 år. En af vores kernekompetencer er rustfrie beslag. Det tilbyder vi på alle vores produkter også garageporte. Vi tilbyder 10 års garanti på vores porte, og med massere af valgmuligheder.

  Garageporte er noget, som man hurtigt lægger mærke til, fordi den er på facaden af huset. Derfor vil en flot designet garageport, som matcher huset, ikke kun give funktionalitet, men også et æstetisk look, og være en flot tilføjelse til udseendet på huset.

  Garageporte kan derfor hos Multiporte specialiseres på mange forskellige måder, og på denne måde kan du få den garageport, som du ønsker dig, og som matcher huset, og husets omgivelser. Vi har på denne side, lavet en guide til de forskellige tilpasninger, man kan foretage sig, når man vælger at købe en garageport hos os.

  Med en garageport, så kan du holde dine værdier sikre, hvor sikkerheden vægtes højt. Vi går meget op i sikkerheden på vores porte, og sammen med forskellige udvidelser til låse låse, portautomatik og et stort udvalg af garageports automatik tilbehør, så kan du her finde den komplette pakke til din indkørsel.

  Ens garage er nemlig noget af det første der lægges mærke til, og derfor er det smart at være opmærksom på mønstret og strukturen. Derudover er det vigtigt at være opmærksom på farvevalget. Det er en god ide at vælge en farve til sin garageport, som også vil matche huset. Vi har et stort udvalg af forskellige farver, som man kan vælge til sin garageport, og andre farver som ikke findes i på vores side kan også bestilles hjem. Farverne tilgængelige til Ledhejseporte fås også til vores garageporte.

  Garageport med dør

  Fordele ved en garageport med dør:

  Når man har en garageport med dør, så mindskes varmetabet. Grunden til dette er, man ikke behøver at åbne hele porten,  for at komme ind og ud, men kan nøjes med at åbne døren.

  Har du en garageport med dør,  så har du endnu en indgang til huset, hvis garagen er knyttet til huset. Mange foretrækker en ekstra indgang til huset af flere årsager.  Bruger man meget tid i garagen, så kan man også spare tid på at skulle åbne og lukke garagen, og i stedet bruge sin dør. Specielt om vinteren, hvor man ikke vil lade sin garage stå åben.

  Har du yderligere ideer, og forslag til hvordan din garageport skal være, men er du i tvivl om det kan lade sig gøre? Så kan du kontakte og få et tilbud på lige netop de personificeringer, som du ønsker dig. Om det er en anden farve, ønskede specialmål, eller noget helt andet, så står vi klar til at hjælpe dig.

  Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige portautomatikker, og port tilbehør som du kan spørge ind til.

  Hvorfor er det en god ide at få en garageport?

  En garageports primære formål er at give din bil noget sikkerhed. Med en garageport, så kan du holde din bil privat, og sikker, fordi den ikke står ude i det åbne. Eftersom bilen holder indenfor, så er det også en varmere temperatur bilen bliver udsat for. Specielt med den danske vinter, så oplever mange at bruge meget tid på at klargøre bilen til brug om morgenen ved at skrabe is fra ruderne, og en kold start på dagen, når man sætter sig ind i bilen, som alt sammen kan undværes med en god garageport.

   Hos os, så får du en garageport med termisk og akustisk isolation af garagen, som betyder at det er isolation af en meget høj kvalitet. Denne isolation holder varmen inde i garagen, men sikrer også at kulden udefra ikke siver ind. Flere garageportes nederste sektion er lavet på en sådan måde, at der efterlades 1 eller 2 cm til jordoverflade, og dette betyder at kulden kan sive ind i garagen. Hos os har vi sikret isolationen på den nederste sektion. Vi sikrer isolationen yderligere med stålpaneler, og der anvendes freonfrit polyuretan-skum og og tætning af portkanten. 

  Med en garageport får du for det første sikret din bil men yderligere, så får du en god isolation af rummet. Mange der har en garage oplever at bruge mere varme i de koldere måneder, fordi deres garage ikke er godt isoleret. Dette kan hurtigt fikses med en garageport fra os.

  Garageporte og dens indbyggede funktionalitet

  Garageporte har mange fordele. Mange mennesker har værdifulde ting i garagen, det kunne være dyre cykler, eller arbejdsrelateret udstyr. Ved at få en garageport, bliver sikkerheds kvaliteten meget bedre, end en traditionel garage. For mange så er garagen også en indgang til huset, hvor tyve let kan få adgang til huset. Ved at få en garageport med lås, så sikrer man sig at der ikke er nogle der kommer ind i huset. Der er meget forskelligt udstyr til garageporte, man kan gøre brug af. Alt fra traditionelle fjernbetjeninger til at fjernstyre åbningen og lukningen af porten, til udstyr som giver porten mere funktionalitet, såsom gummibånd sensorer og homelink.  Du kan læse mere om portautomatik her.

  Vi har flere forskellige designs i paneler fra smalle vandrette profilbrædder til den mere moderne M-profil som med sine 25 cm brede profiler giver garagen et roligt billede. Man kan også få porten uden spor. Dog er der spor mellem sektionerne. Vi har også den klassiske fyldningsport. Denne porttype benyttes ofte med større garager og klassiske villaer. Man kan også vælge, om man ønsker en glat overflade, eller om man ønsker en træstruktur i overfladen. Kernen af skum er behandlet mod svamp og bakterier, dette gør også, at der ikke opstår luftlommer imellem stål og skumkernen.

  Med markedets nyeste teknologi, har vi udviklet den bedste kvalitet på markedet. Vi tilbyder 10 års produktgaranti. Garageport med dør – inklusiv montering giver god isolering, og de mange designmuligheder giver masser af muligheder for at finde en port, der passer i garagen. Portbladene er opbygget af en isolerende kerne af Polythyren skum beklædt med galvaniserede stålplader. Dette giver en stærk port, der åbner lodret op langs væggen for forsigtigt at følge ind langs loftet. Dette giver ofte en bredere lysning end traditionelle vippeporte.

  Se mere fra vores udvalg af Garageporte i vores katalog

   Dit navn (skal udfyldes)