Garageport

 

Vi tilbyder gratis opmåling på garageport med dør inklusive montering. Og god kvalitet til lave priser.

Med markedets nyeste teknologi, har vi udviklet den bedste kvalitet på markedet. Vi tilbyder 10 års produktgaranti. garageport med dør inklusive montering giver god isolering og de mange designmuligheder giver masser af muligheder for at finde en port, der passer i garagen. Portbladene er opbygget af en isolerende kerne af Polythyren skum beklædt med galvaniseret stålplader. Dette giver en stærk port, der åbner lodret op langs væggen for forsigtigt at følge ind langs loftet. Dette giver ofte en bredere lysning end traditionelle vippeporte.

 

Garageporte i mange farver og overflader i Nordsjælland

Vi har flere forskellige designs i paneler fra smalle vandrette profilbrædder til den mere moderne M-profil som med sine 25 cm brede profiler giver garagen et roligt billede. Man kan også få porten uden spor. Dog er der spor mellem sektionerne. Vi har også den klassiske fyldningsport. Denne porttype benyttes ofte med større garager og klassiske villaer. Man kan også vælge, om man ønsker en glat overflade, eller om man ønsker en træstruktur i overfladen. Kernen af skum er behandlet mod svamp og bakterier, dette gør også, at der ikke opstår luftlommer imellem stål og skumkernen.

Garageport med dør

Når en port skal forsynes med en garageport med dør, er det en kraftig vægtforøgelse af porten. Dette betyder, at porten skal leveres med Torsionsfjeder system, som er et kraftigere fjedersystem. Men når det er sagt, vil porten have mange fordele, da døren både er stærk og har indbygget dørpumpe, der giver sikkerhed for, at døren altid lukker. Samtidig mindskes varmetab, da det ikke længere er nødvendigt at åbne hele porten, når man skal frem og tilbage.

Vi tilbyder også en dør der matcher til garageporten

Vi kan også levere en dør, der matcher porten til montering ved siden af porten. Disse døre fremstilles med portpaneler, således at døren får samme farve og overflade som porten.

 

garageporte
Dansk kvalitets port
« af 13 »