Menu Close

Gittersikring

Opdag vores eksklusive og elegante sikringsløsninger, der effektivt beskytter dit hjem mod indbrud.

Sikkerhedsgitre fra MultiPorte
Vi importerer vores egne sikkerhedsgitre fra Italien, hvor produktionen af disse gitre oprindeligt startede for over 100 år siden. Gennem årene er italienske sikkerhedsgitre løbende udviklet med hensyn til design og indbrudsikkerhed på grund af de markant højere kriminalitetsrater sammenlignet med vores hjemland. Kravene til et sikkerhedsgitter produceret i Italien er betydeligt højere med hensyn til design, finish, æstetik og modstand mod indbrud og indtrængning sammenlignet med producenter uden for Italien, hvis markeder ikke stiller de samme krav, men i stedet støtter sig til forsikringsdækning.

Gittersikring
Gittersikring til salg

Et sikkerhedsgitter fra MultiPorte fungerer på følgende måde:

  • Fastgitter, kan ikke åbnes.
  • Enkeltfløjet gitter, åbnes med en nøgle og trækkes til den ene side.
  • Dobbeltfløjet gitter, åbnes på midten og trækkes ud til siderne.
  • Adgang med nøgle kan tilbydes fra begge sider eller kun den ene side.

Et dekorativt sikkerhedsgitter fra MultiPorte bruges primært til private hjem og virksomheder, der ønsker en smuk og elegant løsning til at beskytte mod indbrud. Vores sikkerhedsgitre er nemme at bruge og praktiske i dagligdagen og bruges til at sikre og afgrænse alle åbninger i en bygning.

Derudover fungerer de som en effektiv sikkerhedsløsning mellem tilbygninger såsom udestuer, havestuer, garager, skoler, institutioner, butikker osv.