Menu Close

Industriporte

Industriporte med fokus på funktion og holdbarhed

 

Industriporte med fokus på funktion og holdbarhed 

På industriporte foreskriver Arbejdstilsynet årlige serviceeftersyn. Ved et serviceeftersyn gennemgåes portens sikkerhedsmæssige konditioner, og vi afleverer en rapport med resultatet samt forhåbentlig godkender vi porten i henhold til gældende lovgivning. Vi har også god erfaring med lovpligtige lågeautomatiker, og vi tilbyder gerne at etablere anlæg, hvor port og låge kan betjenes med samme fjernbetjening.

Industriporte til formålet. Portene fremstilles efter samme princip som garageportene, det vil sige, at sektionerne fremstilles omkring en kerne af polythyren skum, da portbladene er fremstillet af galvaniseret stål, Dette giver en stærk og holdbar sektion, samtidig er det med til  at give sektionerne deres effektive isolering evne. Beslag og skinner er alle fremstillet med brug for øje, derfor fylder en industriport også mere end en garageport. Dette skyldes, at funktionerne på en industriport er konstrueret til hårdt brug. 

Industriporte kan bestilles med rustfrie beslag, dette er især brugbart i fugtige miljøer eller vaskehaller.

Vi kan også installere aluminiumsrammesektioner for bedre lysindfald og bedre kontakt til omverdenen, når man bevæger sig i værkstedet eller på lageret.

Vi tilbyder også montering af garageporte.