Info
Havelåge

Låger

Låge & Havelåge i høj kvalitet → Låger med sikkerheden i fokus

- Høj sikkerhed
- Mange design muligheder
- Højt service niveau
- En perimetersikring der fungerer


10 års garanti på alle porte og rustfrie hængsler

Rustfrie beslag med 10 års garanti, udført i kvalitetsmaterialer, som fremstår flotte år efter år

Stort udvalg af portautomatik & personificering til porte

Vi er eksperter i at finde den løsning der passer jer bedst, og med vores udvalg, så kan det lade sig gøre

En komplet løsning med efterfølgende service

Vi tilbyder professionel rådgivning, montering og efterfølgende service, som man kan stole på

Se mere fra vores udvalg af Låger i vores katalog

Hvorfor vælge en låge fra Multiporte?

Der er et meget stort marked som leverer havelåger og låge løsninger, men der er mange der ikke kan tilbyde høj sikkerhed. Ved at have et stort fokus på kvalitet og sikkerhed, så finder du hos Multiporte en låge og havelåge der virkelig kan dette.
Vores vision er at tilbyde danskerne en perimetersikring, som fungerer.
Det vigtigste for os er at vores kunder er tilfredse.
Derfor er vi gået længere for at sikkerheden er i orden.

Der er mange fordele ved at vælge en låge. Mange  har værdifulde genstande i sin ejendom, og i haven. Dem vil man ikke have bliver stjålet. Med en låge fra os, så giver man sin ejendom en masse ekstra sikkerhed, og det er med til at beskytte sine ejendele. For det andet så er en låge også en effektiv måde at sikre sit privatliv på. Det er det fordi, at man så ikke har fremmede, eller nysgerrige på besøg, som betyder at man kan have sin grund i fred.

En låge og en havelåge er det rigtige valg til dig, der gerne vil sikre din grund. Har du et hus med en have du gerne vil indhegne, så er det smart med en låge. Har du en større hund,  så kan du lade den løbe rundt uden at den løber uden for dit areal.  

En havelåge og låge udover dette er et flot tilbehør til huset, og det er noget af det første man lægger mærke til, når man passerer et hus.

Hvad er forskellen på en låge og en havelåge? 

flot låge

En låge er det overordnede term for alle låger, mens en havelåge ofte er en traditionel enkelt port, som derfor kun er adgangsgivende for mennesker, og ikke biler. En havelåge kan være mange ting, men er ofte bygget af træ.

Hos Multiporte kan man finde et stort udvalg af forskellige låger, så man kan finde den rigtige perimeter løsning, og med vores store udvalg af designs, så kan man matche løsningen med huset. Vi sælger primært 4 typer af låger, og fælles for dem alle er vores store fokus på sikkerhed, og kvalitet.  Til alle vores låger tilbyder vi special låse, som kan klare  3000 kg tryk.

Smedejernslåger i høj kvalitet

Vores smedejernslåger er alle sammen fint forarbejdede klejnsmede arbejde, lavet i et unikt og stilfuldt design. Smedejernslåger er meget populære i dag, og det er de, fordi smedejernslåger er meget dekorative. De kan laves præcis i den facon, som det ønskes. En smedejernsport laves fra bunden af af en klejnsmed, og derfor er de meget kunstneriske og unikke. Smedejernslåger kan fås efter lige præcis den smag man vil have, og man kan tilpasse målene og faconen til at matche huset. De er lavet af solidt massivt stål, og de er meget moderne. En smedejernslåge vejer derfor betydeligt mere, og smedejernslågerne bliver varmgalvaniseret, så de ikke ruster. For at de skal kunne tåle at være udenfor uden de ruster, så skal de varmgalvaniseres. Her sættes de ned i et stort kar, og der sættes strøm til, hvor de bliver varmgalvaniseres. Her skal der tages godt hånd om dem i processen, og vi glasblæser dem, så lakeringen binder sig stærkere. Smedejernslåger er et dyrere alternativ til vores andre låger, men en smedejernslåge er af mere solidt stål, og den er derfor mere holdbar, og lågen har en god sikkerhed.  De fås med mekanisk åbning med nøgle, og de fås også med elektronisk åbning. Se vores forskellige portautomatikker til låger

Smedejernsporte kan ikke laves på en fabrik, og fordi de laves fra bunden af, så er enhver enkelt smedejernslåge et unikt kunstværk, som har gode muligheder for tilpasning, og som er flotte og moderne.

Som kunde kan du få graveret 2 bogstaver du ønsker.  Det kan også være 2 tal, f.eks. nummeret på huset, som initialer.  

gravering til låge

  

Højkvalitets standard låger med flere end 100 forskellige designs 

port designs
låge designs

Vi har dannet et stort netværk af låge leverandører, så hos os finder du et rigtig stort udvalg af højkvalitets låger, i mere end 100 forskellige designs. Derfor har vi både designs der nemt passer ind i traditionelle bygninger, men også designs for moderne bygninger. Fælles for disse dobbeltlåger er at det er et holdbart, funktionelt og  prestigefyldt indhegnings system, som alle giver dig den sikkerhed og funktionalitet du skal bruge. Derudover er vores låger kvalitetssikret, og er CE-mærket, som betyder at de følger den europæiske lov for sikkerhedsstandarder. 

Vores adskillige designs, og vores forskellige valgmuligheder til låger, gør det muligt for dig at personificere din port løsning, så den enten matcher huset, eller omgivelserne, mens at vores store udvalg af lågeautomatiks tilbehør, og lågeautomatikker giver dig den komplette løsning fra start til slut. 

Vi anbefaler denne løsning af vores standard dobbeltporte til smalle steder, fordi de ikke bruger plads til en af siderne, men i stedet bruger plads foran, eller bagved portlinjen for at svinge.      

Disse låger fås i mange forskellige RAL farver. Alt fra chokoladebrun til vinrød i vores specialfarve katalog, til grå og sort i vores standardfarve katalog. Er der en special farve som du ønsker dig, som ikke er på vores side kan vi hente andre farver hjem.

farver til låge
Ønskes en specifik farve så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular

Ønsker man at dekorere lågen yderligere, så er det muligt med forskellige grader af glans på overfladerne med pulverlakering. 

Vi har et stort udvalg af forskellige hegn designs til dobbeltlåger, nemlig over 100 forskellige designs, og du kan her finde et udvalg af vores modeller. 

Yderligere kan du selv vælge dine toppe på hegnet til lågen. Disse toppe giver hurtigt et andet look for lågen, og man kan med fordel vælge nogle spidse toppe, som giver ekstra sikkerhed, fordi de er sværere at hoppe over. 

Toppe og låger og hegn

Vores 4 mest populære låge, er vores skydelåger. Er du interesseret i at lære mere, så kontakt os på vores kontaktformular.

Vi har dygtige leverandører. Bla. Berner.