Menu Close

Højkvalitets standard låger med flere end 100 forskellige designs

porte til indkørsel

Smedejernslåger i høj kvalitet

I denne artikel vil jeg lede dig igennem de vigtigste overvejelser, når det kommer til at beslutte, om skydeporte eller svingporte er det rigtige valg til din ejendom. For at opsummere er der næsten en mulighed for, hvordan man hegner enhver ejendom ind, og dit valg er oftest enten en sving- eller skydeport. Selv normale skydeporte kræver et spor installeret til at køre porten på (hvis den ikke allerede eksisterer). 

Hvis du har begrænset plads i den åbne ende af dine porte, kan skydehegn fungere bedre for din ejendom. Skydehegn behøver ikke den samme mængde plads som svingporte, men har brug for plads til at give mulighed for skydepaneler. En skydehegnslåge har kun et enkelt panel, der dækker en åbning, men kan designes, så det passer til dine behov. 

 • Automatisk skydelåge
 • galvaniseret låge til indkørsel
 • Porte til garage
 • Dobbelt port galvaniseret
 • Balcon
 • Låger til indkørsel
 • Enkeltlåger smedejernslåger fra polen
 • Elektriske porte
 • Automatisk låge til indkørsel
 • Pro er den bedste garageportåbner med indbyggede smarte funktioner
 • Elektriske porte
 • Automatisk port til indkørsel
galvaniseret låge til indkørsel

10 års garanti på alle porte Smedejernsautomatik fra Multiporte, er højkvalitets automatik til låger,

garanti, udført i kvalitetsmaterialer, som fremstår flotte år efter år

Vi tilbyder denne unikke sender programmeret og kontrolleret på kundens adresse for bare 595,- kr.

Vi er eksperter i at finde den løsning der passer jer bedst, og med vores udvalg,

En komplet løsning med efterfølgende service

Om du har en skydelåge, svinglåge, eller en anden type låge får du fra os en højkvalitets portautomatik.

Hvorfor vælge en låge fra Multiporte?

Skydeporte tilbyder bedre beskyttelse af dit hjem mod sikkerhedstrusler end svingende porte, da de er sværere at tvinge til at åbne. Når du installerer en skydedør på en indkørsel, bliver den en del af din landskabspleje og kan forbedre dit hjems kantstensappel. Det koster 25000 – 100000 at installere en indkørselsport, hvor de fleste husejere betaler 50.000,- for en installeret dobbeltsvingende, 3×1,80 m. automatiseret til beklædning med træ. 

Jern indkørselsporte varierer fra 10000 til 50000 for manuelle porte, eller 50000 – 80000 for en automatiseret port. Svingporte er typisk den billigste type automatiske indkørselsporte, fordi åbningsmekanismen er enklere end de andre stilarter. Swing auto indkørselsporte kan betjenes med et tastatur med kode for at øge sikkerheden, eller en trådløs fjernbetjening for at øge bekvemmeligheden. 

Dobbelt svingporte giver et mere traditionelt udseende, perfekt til større åbninger, men kræver to portåbnere. Svingporte kan komme i mange forskellige størrelser, funktioner og endda slanke designs. I nogle designs kan selve de buede skydeporte endda bue til hjørnet, og de vil bare glide ned ad vinkelsporene, når de åbnes. 

Buede skydeporte kan være en god mulighed, hvis du kan lide skydeportens design og æstetik, men er begrænset af plads. Skydeporte er blandt de mest populære valg, da de kan synes at være mere omfattende og potentielt kan give større privatliv afhængigt af de materialer, der bruges.  

Så længe de er vellavede, er metalporte i sagens natur elegante, uanset om de er lavet af stål eller jern Det skal bemærkes, at i modsætning til svingende stål- og jernporte. har vores skydeporte en bedre vægtfordeling end andre typer porte, hvilket gør dem ekstremt holdbare. 

Vores proprietære design forhindrer operatører i at anvende kraft på portene, indtil de er helt i deres udløsningsposition.  

Til husejere, der leder efter et overkommeligt valg til deres indkørselsport, tilbyder vi et par præfabrikerede stålmodeler. Du kan vælge den rigtige løsning til dit hjem eller din virksomheds behov, hvad enten det er en specialbygget eller en præfabrikeret. 

Der er et meget stort marked som leverer havelåger og låge løsninger, men der er mange der ikke kan tilbyde høj sikkerhed. Ved at have et stort fokus på kvalitet og sikkerhed, så finder du hos Multiporte en låge og havelåge der virkelig kan dette.
Vores vision er at tilbyde danskerne en perimetersikring, som fungerer.
Det vigtigste for os er at vores kunder er tilfredse.
Derfor er vi gået længere for at sikkerheden er i orden.

Der er mange fordele ved at vælge en låge. Mange  har værdifulde genstande i sin ejendom, og i haven. Dem vil man ikke have bliver stjålet. Med en låge fra os, så giver man sin ejendom en masse ekstra sikkerhed, og det er med til at beskytte sine ejendele. For det andet så er en låge også en effektiv måde at sikre sit privatliv på. Det er det fordi, at man så ikke har fremmede, eller nysgerrige på besøg, som betyder at man kan have sin grund i fred.

En låge og en havelåge er det rigtige valg til dig, der gerne vil sikre din grund. Har du et hus med en have du gerne vil indhegne, så er det smart med en låge. Har du en større hund,  så kan du lade den løbe rundt uden at den løber uden for dit areal.  

En havelåge og låge udover dette er et flot tilbehør til huset, og det er noget af det første man lægger mærke til, når man passerer et hus.

Hvad er forskellen på en låge og en havelåge? 

En låge er det overordnede term for alle låger, mens en havelåge ofte er en traditionel enkelt port, som derfor kun er adgangsgivende for mennesker, og ikke biler. En havelåge kan være mange ting, men er ofte bygget af træ.

Hos Multiporte kan man finde et stort udvalg af forskellige låger, så man kan finde den rigtige perimeter løsning, og med vores store udvalg af designs, så kan man matche løsningen med huset. Vi sælger primært 4 typer af låger, og fælles for dem alle er vores store fokus på sikkerhed, og kvalitet.  Til alle vores låger tilbyder vi special låse, som kan klare  3000 kg tryk.

Smedejernslåger i høj kvalitet

Vores smedejernslåger er alle sammen fint forarbejdede klejnsmede arbejde, lavet i et unikt og stilfuldt design. Smedejernslåger er meget populære i dag, og det er de, fordi smedejernslåger er meget dekorative. De kan laves præcis i den facon, som det ønskes. En smedejernsport laves fra bunden af af en klejnsmed, og derfor er de meget kunstneriske og unikke. Smedejernslåger kan fås efter lige præcis den smag man vil have, og man kan tilpasse målene og faconen til at matche huset. De er lavet af solidt massivt stål, og de er meget moderne. En smedejernslåge vejer derfor betydeligt mere, og smedejernslågerne bliver varmgalvaniseret, så de ikke ruster. For at de skal kunne tåle at være udenfor uden de ruster, så skal de varmgalvaniseres. Her sættes de ned i et stort kar, og der sættes strøm til, hvor de bliver varmgalvaniseres. Her skal der tages godt hånd om dem i processen, og vi glasblæser dem, så lakeringen binder sig stærkere. Smedejernslåger er et dyrere alternativ til vores andre låger, men en smedejernslåge er af mere solidt stål, og den er derfor mere holdbar, og lågen har en god sikkerhed.  De fås med mekanisk åbning med nøgle, og de fås også med elektronisk åbning. Se vores forskellige portautomatikker til låger

Smedejernsporte kan ikke laves på en fabrik, og fordi de laves fra bunden af, så er enhver enkelt smedejernslåge et unikt kunstværk, som har gode muligheder for tilpasning, og som er flotte og moderne.

  

Højkvalitets standard låger med flere end 100 forskellige designs 

Vi har dannet et stort netværk af låge leverandører, så hos os finder du et rigtig stort udvalg af højkvalitets låger, i mere end 100 forskellige designs. Derfor har vi både designs der nemt passer ind i traditionelle bygninger, men også designs for moderne bygninger. Fælles for disse dobbeltlåger er at det er et holdbart, funktionelt og  prestigefyldt indhegnings system, som alle giver dig den sikkerhed og funktionalitet du skal bruge. Derudover er vores låger kvalitetssikret, og er CE-mærket, som betyder at de følger den europæiske lov for sikkerhedsstandarder. 

Vores adskillige designs, og vores forskellige valgmuligheder til låger, gør det muligt for dig at personificere din port løsning, så den enten matcher huset, eller omgivelserne, mens at vores store udvalg af lågeautomatiks tilbehør, og lågeautomatikker giver dig den komplette løsning fra start til slut. 

Vi anbefaler denne løsning af vores standard dobbeltporte til smalle steder, fordi de ikke bruger plads til en af siderne, men i stedet bruger plads foran, eller bagved portlinjen for at svinge.      

Disse låger fås i mange forskellige RAL farver. Alt fra chokoladebrun til vinrød i vores specialfarve katalog, til grå og sort i vores standardfarve katalog. Er der en special farve som du ønsker dig, som ikke er på vores side kan vi hente andre farver hjem.

Ønsker man at dekorere lågen yderligere, så er det muligt med forskellige grader af glans på overfladerne med pulverlakering. 

Vi har et stort udvalg af forskellige hegn designs til dobbeltlåger, nemlig over 100 forskellige designs, og du kan her finde et udvalg af vores modeller. 

Yderligere kan du selv vælge dine toppe på hegnet til lågen. Disse toppe giver hurtigt et andet look for lågen, og man kan med fordel vælge nogle spidse toppe, som giver ekstra sikkerhed, fordi de er sværere at hoppe over. 

Som kunde kan du få graveret 2 bogstaver du ønsker.  Det kan også være 2 tal, f.eks. nummeret på huset, som initialer.