Menu Close

Ledhejseport – Find din ledhejseport i dag

Info
Ledhejseport

Ledhejseporte

Ledhejseport » Holdbare ledhejseporte af den bedste kvalitet

En ledhejseport har mange fordele. Har du en opvarmet garage, eller er du på udkig efter en port, som ikke fylder særlig meget?
Så er en Ledhejseporte det rette valg.
Har du ikke en opvarmet garage, men er interesseret i at reducere dit energiforbrug, så kan du med en ledhejseport reducere det med op til 70%.


10 års garanti på alle porte og rustfrie hængsler

Rustfrie beslag med 10 års garanti, udført i kvalitetsmaterialer, som fremstår flotte år efter år

Stort udvalg af portautomatik & personificering til porte

Vi er eksperter i at finde den løsning der passer jer bedst, og med vores udvalg, så kan det lade sig gøre

En komplet løsning med efterfølgende service

Vi tilbyder professionel rådgivning, montering og efterfølgende service, som man kan stole på

Se mere af vores udvalg inden for Ledhejseporte i vores katalog

Med ledhejseporte fra Multiporte får man en moderne port konstrueret med et fokus på forbrugernes behov. Det vil sige at du her kan finde en masse tilpasninger til din ledhejseport. Om det er farven du vil ændre, eller tilpasninger til din sidedør, paneldøre, eller vinduer,  så kan du finde det her.  

Multiporte har markedets bedst isolerende ledhejseporte, eftersom isoleringen sker med termisk og akustisk isolation af rummet. Det opvarmede rum sikres med stålpaneler. Stålpanelerne er 40 |mm| tykke, og er fyldt med freonfrit polyuretan-skum og tætning i hele portkanten. 

Hvad er en ledhejseport? 

Ledhejseporte er en garageport som er opbygget ud fra sektioner. Et andet kendetegn ved ledhejseporte er at de åbner lodret. Det betyder at de ikke bruger plads i indkørslen. Det er en stærk fordel, hvis man er lokaliseret ved en trafikeret vej. 

Hvorfor porte fra Multiporte? 

Med en ledhejseport fra Multiporte er man sikret en høj kvalitet af porte, som kan holde mange år. Dette er fordi de er rustbeskyttet på begge sider. Konstruktionselementerne, der bruges for at fremstille portene er zink galvaniseret stål på skinnerne og samlingsdelene. Panelerne er pulverlakeret, og benytter også zink galvanisering.

Ledhejseporte fra Multiporte er CE mærket. Det vil sige at portene opretholder EU’s krav vedrørende forsvarlig anvendelse. Ud over at vores porte er sikre, så er de også robuste, og de kan betjenes på en komfortabel måde.

Du kan nemt og bekvemt åbne og lukke porten manuelt uden at bruge mange kræfter. Grundet et korrekt tilpasset fjedersystem, og ruller med “flydende” aksler nedsætter det friktionen, og garanterer komfortabel betjening.

Ledhejseporte med dør 

Når en ledhejseport skal forsynes med en dør, er det en kraftig vægtforøgelse af porten. Dette betyder, at porten skal leveres med Torsionsfjeder system, som er et kraftigere fjedersystem. Men når det er sagt, vil porten have mange fordele, da døren både er stærk og har indbygget dørpumpe, der giver sikkerhed for, at døren altid lukker. Samtidig mindskes varmetab, da det ikke længere er nødvendigt at åbne hele porten, når man skal frem og tilbage. 

Vi kan også levere en dør, der matcher porten til montering ved siden af porten. Disse døre fremstilles med portpaneler, således at døren får samme farve og overflade som porten.

Sidedørene er lavet af aluminium typisk af samme farve, mønster og fyld. De kan bestilles i en anderledes stil, hvis man ønsker dette. Dørene afsendes som dobbeltfløjet eller enkeltfløjet. De kan også fås med ventilationsrist.

Port strukturer

De forskellige mønstre og mange typer gør at du nemt kan tilpasse porten dine behov.  Vinduer til din Ledhejseport og tilpasningen af vinduer finder du også her

Få en billig pris på din ledhejseport

Har du samlet nogle tanker omkring hvordan du kunne tænke dig at din ledhejseport skulle være, men er du i tvivl om det kan lade sig gøre? Så kan du kontakte og få et tilbud på lige netop de personificeringer, som du ønsker dig. Om det er en ændring på farven, ønskede mål, eller noget helt tredje står vi klar til at hjælpe dig. 

Vinduer til en ledhejseport fås i forskellige mønstre og typer. Vinduesplaceringen vælges efter det individuelle behov, og selvom det mest typiske vindue til ledhejseporte fås som normale vinduer kan man også få specialiseret sine vinduer som krystal akryl ruder. Disse ruder er specielle i og med, at de kan give mulighed for, at man kan udnytte det naturlige lys, som der sendes fra solen ind i sin garage. 

Hvorfor skal du vælge en ledhejseport? 

Privatliv er noget som alle behøver. Det er især blevet det normale at holde afstand til andre efter corona kom til verdenen. Ledhejseporte møder begge disse behov. Med en ledhejseport kan du lukke af for omverdenen, når du står i din garage, og fokuserer lettere uden forstyrrelser. Efter der kom lockdown i Danmark er det blevet meget populært at få en ledhejseport. Ikke alle overholder afstandsreglerne, og det er ude af ens kontrol at få andre til at holde afstanden, medmindre man kan skabe en fysisk barriere som en ledhejseport gør. 

Selvom antallet af tyveri i Danmark er faldet sine corona startede, fordi folk oftere er hjemme, så er det stadig en god ide at sikre sig mod tyveri. Ikke nok med at en ledhejseport sikre din indgang til garagen så kan du i dag få en masse tilpasninger til din indkørsel så du tyverisikrer din ejendom. 
Portautomatik er kommet et langt stykke vej i dag, og du kan finde port automatisk udstyr, som integreres med din ledhejseport, som tyverisikrer din ejendom let her

Du kan for eksempel få kamera til din portautomatik, der tillader dig let at holde øje med hvad der sker på din ejendom, og kan være altafgørende for din forsikringssag, hvis uheldet er ude. Har du glemt at låse din ledhejseport, slipper du også for at køre tilbage, og låse den manuelt. Med en universal fjernbetjening fra Multiporte, får du en knap med som låser din ledhejseport. Wifi moduler er en anden type automatik til ledhejseporte, som giver adgang fra din mobilenhed, og du kan trygt låse din port selvom du får besøg senere hvor du ikke er hjemme, fordi du kan låse den op med et tryk fra din mobilenhed. Samtidig kan du følge med på din mobile enhed via kameraet.

Vi er stolte af vores forskellige leverandører. Blandt andet Comunello.