Portåbner i særklasse – Find din portåbner her

Portåbnere og portautomatik, der kan fås i dag, er ikke længere bare en åben og luk funktion. De seneste års forskning inden for IT har muliggjort et stærkt fundament for ideer til portautomatik, som efterspørges. Hos Multiporte har vi specialiseret os inden for de nyeste produkter på markedet, og her kan du finde en portautomatik, som møder dine behov.  

Comunelo portautomatik

Portautomatikken er lavet til at være holdbar, fordi der altid er blevet brugt certificerede kontrol systemer, og materialer af den højeste kvalitet. Med vores ry om at være en af de bedste portforhandlere, så er vores samarbejde med Comunelo et naturligt udtryk af vores virksomheds vision. Resultatet af dette er, at vi leverer produkter på det kvalitetsniveau som vores kunder efterspørger og fortjener. Med et stort fokus på design af brugervenligheden, vil man opleve at bruge mindre tid på installationen og istandgørelsen.

Vores eksklusive leverandører med deres banebrydende teknologi har over 50 års erfaring inden for portautomatik, og vi er de eneste i Danmark, der har Comunelo som leverandør. 

Med en leverandører fra Italien, kan vi sikre en kvalitet som lever op til den europæiske standard. Handler du hos Multiporte er det slut med de kinesiske produkter, og du finder her portautomatik specialiseret til integration med diverse telefoner, tablets, og apps. Om det er låge, eller port automatik kan du nemt og brugervenligt gøre brug af alle de smarte funktioner samlet i en software på tværs af alle platforme.

Portautomatik og portåbner
Portautomatik fra Multiporte gør livet lettere for dig

Hos os kan du finde portåbnere til garageporte, låger, og skydeporte, men også port udstyr, så som forskellige låse. Du finder også portautomatiks udstyr, så som forskellige kontrolenheder, switch, radio-kontrolenheder, master, og fjernbetjeninger. Vi har også wifi moduler og receivere. 

Portautomatik til dit behov

Vi tilbyder altid et specialiseret tilbud, hvor man kan få mulighed for at personificere sin ordre, eller hvis man er i tvivl om automatikken nu passer til lågen, kan få korrespondance med en af vores kollegaer. Vi sidder klar til at imødekomme tvivlen, og er specialister inden for portautomatik, og de forskellige indkørsels muligheder. Er du derfor forsigtig med at putte ting i kurven, eller er du ikke helt klar på hvad det lige netop er som du har brug for, men du kender behovet det skal dække, så kontakt os endeligt, for vi står klar til at hjælpe dig. 

SHOP

Portautomatiks trends

Portautomatiks muligheder og portåbnings løsninger er svære at følge med på. Derfor går vi her igennem vores mest populære typer.

Hvad er homelink?

Homelink er en transmitter af radiofrekvenser. Det linker derfor forskellige IT apparater så de kan snakke sammen. Det er et stykke software som er integreret i Tesla, og nogle andre biler. Har du en bil der understøtter homelink, så kan du integrere din indbyggede homelink til din portautomatik for alle typer porte. låger, porte, og garageportåbnere etc.  Det betyder at du kan åbne og lukke din port let og smart med din bils software, og du behøver derfor ikke holde på din fjernbetjening.  Det styres fra ens skærm i bilen, og homelink kan også bruges til lys og alarmer, så du kan styre alle disse ting fra din bil.  

Videoovervågning til din indkørsel

Hos os kan du finde overvågningsværktøjer, som er kompatible med din portautomatik, smartphone og computer. På den måde kan du altid følge med på hvad der sker på din ejendom. Højkvalitets billeder, og lydoptagelse, muliggør en mindre bekymrende hverdag, og giver et stærkt bevismateriale hvis uheldet er ude, og nogle bryder ind. 

Portåbner
Vi har mange forskellige automatikker for at imødekomme lige netop dine behov

Hvorfor vælge en portautomatik?

Har du ikke en portautomatik, så er der rigtig mange trin du skal igennem yderligere, hver gang du skal parkere din bil i din garage. Du skal åbne døren, og derefter gå ud af bilen, så skal du åbne porten med nøglen, eller løfte den op. Nu kan du gå tilbage i bilen, og kører den ind, og derefter gå ud af bilen, og lukke porten. Disse skridt er 5 min af din tid om dagen, og i det lange løb er det mange timer du kan spare ved at købe en portautomatik. Med port automatik fra os, så får du en fjernbetjening som du kan styre fra bilen, og på den måde slipper du for dagligt at skulle igennem alle de trin.  

Andre fordele ved at vælge en portåbner

Ved at vælge en port automatik, så sikrer du dig at porten den kører optimalt, og ikke er udsat for unødvendigt slid. Dette er fordi at forskellige mennesker åbner døren forskelligt. Når en person åbner porten, så kan det være at de hiver for hårdt lige i starten. Dette skaber ekstra pres på porten, og dermed slid. Det kan også være at porten bliver åbnet korrekt i starten, men så inden den når toppen giver man slip. Det gør at for meget kraft bliver tilført porten, og det kan høres med et bang. Mange tænker ikke på dette, og det kan være svært at åbne porten helt optimalt.

Porte kommer i dag med slowmotion start og slowmotion stop. Dette betyder at man ikke skal løfte den helt så naturligt som man kunne forestille sig, men give den mere tid i starten og i slutningen, når man åbner og lukker sin port, ellers tager porten skade. I længden er det meget slid at påføre sin port, og det betyder at porten ikke er lige så holdbar. 

Portåbner fra os 

Får du en portåbner, så vil den automatisk korrigere, hvor hårdt porten præcist skal løftes og lukkes, for at opretholde en sund balance, og det vil markant ændre portens levetid. Porten vil ikke længere opleve unødvendigt slid, og udover denne løsning betaler sig hjem, så er der også en masse fordele yderligere. For det første, så vil man være helt sikker på at porten den er låst. Dette er fordi automatikken altid sørger for at låse porten korrekt. 

For det andet så vil automatikken gøre det muligt at tilføje nyt udstyr, som er kompatibelt med portåbnere, der kan være interessant for dig. 

Et populært udstyr er vores gummibånd sensorer. De registrerer bevægelse, og har man en kat, eller andre man vil passe på, så er det en god sikkerhed at få en sensor som kan registrere bevægelserne, og stoppe porten fra at lukke, hvis der er noget under den. Disse sensorer fås også med fotoceller, som bruger smart-teknologi, og kan registrere mindre objekter, og flere bevægelser i sekundet. Sensorer generelt skaber mere tryghed i hjemmet, og er en god investering. 

Vores Portautomatiks-fjernbetjeninger er universal fjernbetjeninger, og markedets billigste. Få en universal fjernbetjening fra Multiporte til at åbne og lukke din port på afstand. 4 programmerbare knapper til forskellige porte, og så har den en indbygget låsefunktion. Vores fjernbetjeninger er let anvendelige, og de er hurtige at parre med din portåbner.   

Forskellige port automatikker

Smedejernautomatik fra Multiporte, er højkvalitets automatik til låger. Smedejern er rustfrit, og sådan er alle vores lågeautomatikker. Om du har en skydelåge, svinglåge, eller en anden type låge får du fra os en højkvalitets portautomatik. De forskellige typer låger bruger forskellige typer automatikker. Nogle automatikker er med arme for at supportere den specifikke type port. Vi tilbyder også opsætning af din automatik. Vores montører har mange års erfaring, og deres fokus er at give vores kunder en serviceminded og behagelig oplevelse. Du kan via vores webshop booke en opsætning.