Menu Close

Portautomatik

Portautomatik – Stort udvalg af portautomatikker

Multiporte er eksperter i lågeautomatikker. Vi har gennem mange arbejdet på et utal af fabrikater og typer. vores løsninger er baseret på de ønsker kunden har. Det kunne foreksempel være valg af automatik type. De fleste låger har motoren monteret over jorden. Men der findes også typer til nedgravning. – men man skal virkelig tænke over indkørslen, hvis man ønsker denne løsning. du kan finde priser og produkter på vores webshop.

https://multiporte.dk/shop/

  • Automatisk port til indkørsel
  • smedejernsporte
  • Elektriske porte
  • eksperter i lågeautomatikker

Høj kvalitet af Multiport Lågeautomatik – komplet sæt.

6.896 inkl. moms

Komplet sæt til dobbeltslagsporter

2 x Motor til svingport

1 x Kontrolkort

1 x Radiomodtagerkort

2 x Håndsender Blå

1 x Fotocelle

1 x Advarselsblink

Stort udvalg af tilbehør

Garage åbner til private

3.896 inkl. moms

kl. 2 fjernbetjeninger. (35 m rækkevidde).
– Motorkraft: 750N.
– Bæltetræk.
– Klemsikring.
– Indbygget lys, der automatisk tænder og slukker.
– Produceret i Tyskland.
– Jævnstrømsmotor med hallsensor.
– Produktgaranti: 5 år.

En komplet løsning med efterfølgende service

9.995 inkl. moms

Komplet sæt til dobbeltslagsporter

2 x Motor til svingport

1 x Kontrolkort

1 x Radiomodtagerkort

2 x Håndsender Blå

1 x sæt Fotoceller

1 x Advarselsblink

Høj kvalitet af Multiport portautomatik & Portåbner

Hos Multiporte.dk tilbyder vi selvfølgelig muligheden for at udvide en valgt automatik med Bluetooth betjening, således at din smartphone eller iPhone kan fungere som fjernbetjening. Dette giver høj anvendelighed, da man i dag altid har sin telefon ved hånden. Vores Bluetooth enhed findes som App i Google Play eller App Store alt efter behov, og kan betjene op til 3 porte eller låger.

  • Port automatik

Stort udvalg af personificering & portautomatik

Vi er eksperter i at finde den løsning der passer jer bedst og har et stort udvalg af automatik til porte

En komplet løsning med efterfølgende service

Her får du hele pakken – støjsvagt kædetræk, 2 fjernbetjeninger – automatikken er forsynet med lampe, der giver syns lys ved brug. Der er masser af udvidelsesmuligheder.

Vi tilbyder professionel rådgivning, montering og efterfølgende service man kan stole på

Hvorfor vælge Multiporte?
Vi tilbyder altid et specialiseret tilbud, hvor man kan få mulighed for at personificere sin ordre.
Er man i tvivl om portåbneren nu passer til lågen, så kan man få korrespondance med en af vores kollegaer.
Vi sidder klar til at imødekomme tvivlen, og er specialister inden for portautomatik, og de forskellige indkørsels muligheder.

Er du derfor forsigtig med at putte ting i kurven, eller er du ikke helt klar på hvad det lige netop er som du har brug for men kender du behovet det skal dække? så kontakt os endeligt, for vi står klar til at hjælpe dig.

Portåbnere og portautomatik, der kan fås i dag, er ikke længere bare en åben og luk funktion. De seneste års forskning inden for IT har muliggjort et stærkt fundament for ideer til portautomatik, som efterspørges. Hos Multiporte har vi specialiseret os inden for de nyeste produkter på markedet, og her kan du finde en webshop, som møder dine behov.  

Comunelo portautomatik

En af vores mange leverandører, er Comunelo. Alle vores samarbejder er valgt ud fra portautomatikken skal være lavet til at være holdbar. Dette sikrer vi ved at vælge leverandører som altid har brugt certificerede kontrol systemer, og materialer af den højeste kvalitet.

 Med vores ry om at være en af de bedste port forhandlere, så er vores samarbejde med Comunelo et naturligt udtryk af vores virksomheds vision. Resultatet af dette er, at vi leverer produkter på det kvalitetsniveau, som vores kunder efterspørger og fortjener. Med et stort fokus på at vælge leverandører som er fokuseret på design af brugervenligheden til forbrugere, så vil man opleve at bruge mindre tid på installationen og istandgørelsen.

Vores eksklusive leverandører med deres banebrydende teknologi har over 50 års erfaring inden for portautomatik.

Med udelukkende leverandører fra Europa, så kan vi sikre en kvalitet, som lever op til den europæiske standard. Hos os finder  du portautomatik specialiseret til integration med diverse telefoner, tablets, og apps. Om det er låge, eller port automatik kan du nemt og brugervenligt gøre brug af alle de smarte funktioner samlet i en software på tværs af alle platforme.

Hos os kan du finde portåbnere til garageporte, låger, og skydeporte, men også port udstyr, så som forskellige låse. Du finder også portautomatiks udstyr, så som forskellige kontrolenheder, switch, ,remote control , og fjernbetjeninger. Vi har også wifi moduler og receivere. 

Portautomatik – Stort udvalg af portautomatik


Portautomatiks trends

Portautomatiks muligheder og portåbnings løsninger er svære at følge med på. Derfor går vi her igennem vores mest populære typer.

Hvad er homelink?

Homelink er en transmitter af radiofrekvenser. Det linker derfor forskellige IT apparater så de kan snakke sammen. Det er et stykke software som er integreret i nogle Tesla, BMW og Mercedes, og andre biler. Har du en bil der understøtter homelink, så kan du integrere din indbyggede homelink til din portautomatik for alle typer porte. låger, og garageportåbnere etc.  Det betyder at du kan åbne og lukke din port let og smart med din bils software, og du behøver derfor ikke holde på din fjernbetjening.  Det styres fra ens skærm i bilen, og homelink kan også bruges til lys og alarmer, så du kan styre alle disse ting fra din bil.https://www.homelink.com/

Hvorfor vælge en portautomatik?

Har du ikke en port automatik, så er der rigtig mange trin du skal igennem yderligere, hver gang du skal parkere din bil i din garage. Du skal åbne døren, og derefter gå ud af bilen, så skal du åbne porten med nøglen, eller løfte den op. Nu kan du gå tilbage i bilen, og kører den ind, og derefter gå ud af bilen, og lukke porten. Disse skridt er 5 min af din tid om dagen, og i det lange løb er det mange timer du kan spare ved at købe en port automatik. Vi tilbyder også port automatik til låger.

Andre fordele ved at vælge en portåbner

Ved at vælge en port automatik, så sikrer du dig at porten den kører optimalt, og ikke er udsat for unødvendigt slid. Dette er fordi at forskellige mennesker åbner døren forskelligt. Når en person åbner porten, så kan det være at de hiver for hårdt lige i starten. Dette skaber ekstra pres på porten, og dermed slid. Det kan også være at porten bliver åbnet korrekt i starten, men så inden den når toppen, så gives der slip. Det gør at for meget kraft bliver tilført porten, og det kan tydeligt høres. Mange tænker ikke på dette, og det kan være svært at åbne porten helt optimalt. Porte kommer i dag med slowmotion start, og slowmotion stop. Dette betyder, man ikke skal løfte den helt så naturligt, som man kunne forestille sig, men give den mere tid i starten og i slutningen, når man åbner og lukker sin port, ellers tager porten skade. I længden er det meget slid at påføre sin port, og det betyder at porten ikke er lige så holdbar.

Får du en portåbner fra os, så vil den automatisk korrigere, hvor hårdt porten præcist skal løftes og lukkes, for at opretholde en sund balance, og det vil markant ændre portens levetid. Porten vil ikke længere opleve unødvendigt slid, og udover denne løsning betaler sig hjem, så er der også en masse fordele yderligere. For det første, så vil man være helt sikker på at porten den er låst. Dette er fordi automatikken altid sørger for at låse porten korrekt. 

For det andet så vil automatikken gøre det muligt at tilføje nyt udstyr, som er kompatibelt med portåbnere, der kan være interessant for dig. 

Et populært udstyr er vores gummibånd sensorer. De registrerer bevægelse, og har man en kat, eller andre man vil passe på, så er det en god sikkerhed at få en sensor, som kan registrere bevægelserne, og stoppe porten fra at lukke, hvis der er noget under den. Disse sensorer fås også med fotoceller, som bruger smart-teknologi, og kan registrere mindre objekter, og flere bevægelser i sekundet. Sensorer generelt skaber mere tryghed i hjemmet, og er en god investering. 

Vores Portautomatiks-fjernbetjeninger er universal fjernbetjeninger, og markedets billigste. Få en universal fjernbetjening fra Multiporte til at åbne og lukke din port på afstand. 4 programmerbare knapper til forskellige porte.Vores fjernbetjeninger er let anvendelige, og de er hurtige at parre med din portåbner. 

Multiport portautomatik & Portåbner

Port automatik
Port-automatik med 5 ars garanti.

Automatikken kan åbne de fleste garageporte, herunder vippeporte. Idag monterer vi ofte automatik hos kunder, der finder deres porte tunge eller besværlige at håndtere. Med vores garageport automatik får du sikkerhed for en daglig glæde, når bilen skal ud og ind af garagen.

Fjernbetjeninger – Originale og multi programerbare

Hos Multiporte sælger vi originale fjernbetjeninger til BFT, King Gates, Marentec, Berner og mange flere, men de fleste vælger at købe vores unikke multi programmerbare sendere. Fjernbetjeningen programmeres nemt mod eksisternde system, herefter har du en helt ny og funktionel fjernbetjening.  Vores montør har altid nogle med i bilen, og vi tilbyder denne unikke sender programmeret og kontrolleret på kundens adresse for bare 595,- kr.

Smedejernsautomatik fra Multiporte, er højkvalitets automatik til låger, og den bedste i Europa. Om du har en skydelåge, svinglåge, eller en anden type låge får du fra os en højkvalitets portautomatik. De forskellige typer låger bruger forskellige typer automatikker. Nogle automatikker er med arme for at supportere den specifikke type port. Vi tilbyder også opsætning af din automatik. Vores montører har mange års erfaring, og deres fokus er at give vores kunder en serviceminded og behagelig oplevelse. Du kan via vores webshop booke en opsætning. 

Service på portautomatik

Vi yder service på portautomatik. Automatikken er i dag en fint følende enhed, der automatisk måler, hvor mange kræfter der skal bruges. Hvis dette afviger fra normalen, går automatikken i fejl, men et mekanisk eftersyn på porten eller lågen er ofte påkrævet, hvis fejlen bliver ved.

Når vi yder service på eksisterende automatikker gennemgåes sikkerhedsfunktioner, udsatte spindler og frikobling kontrolleres, samtidig med at vi strammer op og gennemgår kobling mellem låge/port og automatik. Vi yder service på de fleste fabrikater.

Maskindirektivet og de fleste producenter foreskriver et årligt eftersyn på motordrevne maskiner.  Vi tilbyder abonnementsordning til private fra 299,- årligt inkl. moms.
Højere driftsikkerhed giver bedre komfort.

Kodetastatur

Denne type adgangskontrol sælges ofte til steder med mange brugere, eller børnefamilien der ønsker at give børnene adgang gennem automatiserede låger, eller til garagen for indsætning af cykler mm. Et kodetastatur programmeres med kundens eget ønske til koden. Kodetastaturet fremstilles i både trådløse og kabelførte versioner, Vores erfaring siger, at den kabelførte version ofte giver højere sikkerhed for funktionalitet.

Vi har flere forskellige leverandører. Bla. Marantec.

    Dit navn (skal udfyldes)