Portautomatik

 

Multiporte har stor erfaring med mange mærker og vil kunne foretage fejlsøgning og yde rådgivning på de fleste typer af garageporte.

Vi forhandler også selv et bredt udvalg, herunder en del tilbehør der virker på flere porte fra forskellige producenter.

King Gates.

Portautomatik der er overraskende let at installere, en serie hvor brugervenlighed og design er i højsædet.

Med King Gates har vi fundet en producent, der ønsker at producere en god kvalitet portautomatik med alle tænkelige åbningsmuligheder.

Vi kan levere automatik til skydelåger og svinglåger. En automatik giver mindre slitage på lågen og højere komfort i hverdagen.

Lågen betjenes nemt med de medfølgende fjernbetjeninger, men man kan selvfølgelig også tilvælge muligheder som Bluetooth og kodetastatur.

Bluetooth til din automatik – betjening med smartphone

Hos Multiporte.dk tilbyder vi selvfølgelig muligheden for at udvide en valgt automatik med Bluetooth betjening, således at din smartphone eller iPhone kan fungere som fjernbetjening. Dette giver høj anvendelighed, da man i dag altid har sin telefon ved hånden. Vores Bluetooth enhed findes som app i google play eller app store alt efter behov og kan betjene op til 3 porte eller låger.

iPhone Bluetooth modtager til porte.  Kontrol af 1 port via Bluetooth ca. 30 meter rækkevidde. AC/DC 12-24V vores standard forsyning til stikkontakt 12V 1A kan anvendes.

Multiport garageportautomatik

Her får du hele pakken – støjsvagt kædetræk, 2 fjernbetjeninger – automatikken er forsynet med lampe, der giver syns lys ved brug. Der er masser af udvidelsesmuligheder.

Automatikken kan åbne de fleste garageporte, herunder vippeporte. Idag monterer vi ofte automatik hos kunder, der finder deres porte tunge eller besværlige at håndtere. Med vores garageport automatik får du sikkerhed for en daglig glæde, når bilen skal ud og ind af garagen.

Portautomatik fra Marentec

Hos Marentec kan du få homelink – et internationalt frekvenssystem. Dette giver dig mulighed for at betjene din port eller låge direkte fra bilen. De fleste tyske mærker har indbygget en sender. Med homelink funktionen betjenes port eller låge direkte fra bilens indbyggede sender.

Fjernbetjeninger – Originale og multi programerbare

Hos Multiporte sælger vi originale fjernbetjeninger til BFT, King Gates, Marentec, Berner og mange flere, men de fleste vælger at købe vores unikke multi programmerbare sendere. Fjernbetjeningen programmeres nemt mod eksisternde system, herefter har du en helt ny og funktionel fjernbetjening.  Vores montør har altid nogle med i bilen, og vi tilbyder denne unikke sender programmeret og kontrolleret på kundens adresse for bare 595,- kr.

Service på portautomatik

Vi yder service på portautomatik. Automatikken er i dag en fint følende enhed, der automatisk måler, hvor mange kræfter der skal bruges. Hvis dette afviger fra normalen, går automatikken i fejl, men et mekanisk eftersyn på porten eller lågen er ofte påkrævet, hvis fejlen bliver ved.

Når vi yder service på eksisterende automatikker gennemgåes sikkerhedsfunktioner, udsatte spindler og frikobling kontrolleres, samtidig med at vi strammer op og gennemgår kobling mellem låge/port og automatik. Vi yder service på de fleste fabrikater.

Maskindirektivet og de fleste producenter foreskriver et årligt eftersyn på motordrevne maskiner.  Vi tilbyder abonnementsordning til private fra 299,- årligt inkl. moms.
Højere driftsikkerhed giver bedre komfort.

Kodetastatur

Denne type adgangskontrol sælges ofte til steder med mange brugere, eller børnefamilien der ønsker at give børnene adgang gennem automatiserede låger, eller til garagen for indsætning af cykler mm. Et kodetastatur programmeres med kundens eget ønske til koden. Kodetastaturet fremstilles i både trådløse og kabelførte versioner, Vores erfaring siger, at den kabelførte version ofte giver højere sikkerhed for funktionalitet.

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder for en portautomatik fra multiporte.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ring : + 45 22 33 41 41 Eller skriv en mail på mail@multiporte.dk eller benyt vores kontakt formular.